bye blogg.se - hello wordpress!

www.emeliecassegard.wordpress.com

krya på dig bonnie!

ja, som rubriken säger så förstår ni att det inte blir nån göteborgsresa för stackars bonnie har typ fått magsjuka!
hon smsade mig i morse och sa att hon inte hade sovit så mycket i natt och att hon har mega ont i halsen och då trodde hon att hon kunde åka, men så skrev hon att hon hade börjat kräkas så det blev ju bäst att hon skulle stanna hemma. det gulligaste var att hon skrev förlåt...men liksom det är ju inget att be om ursäkt för, alla blir sjuka...men hon har alltid vart den trevliga som säger förlåt om hon inte kan, det är gulligt, men om hon blir sjuk så kan hon ju inte hjälpa det. men just nu vill jag bara att hon ska vara hemma och krya på sig så att vi kanske kan åka nästa lördag! men hon loggade in på msn nu, men jag vet inte hur länge hon är inne. men ja, nu ska vi prata lite och så ska jag fråga om nästa lördag!

tillägnat bonnie;
krya på dig hjärtat, älskar dig, pussi

listArn

  • städa skrivbordet
  • börja på so:n
  • plocka ner B:s julklappar
  • plocka ner pengarna
i morgon är jag klar med hela listan, haha!
fick slå in en av B:s julisar också för jag fick ingen julig kartong till eftersom det var efter julafton....tror jag!
det var faktiskt min bästa inslagning ever, blev faktiskt imponerad över mig själv, tänkte för mig själv "men detta blev ju snyggt!" hahaha, förvånad brud 2011!

men det kommer inte bli mer än 2 timmar i göteborg i morgon, för B måste åka tillbaks halv 5 och hon kan inte komma tidigare än klockan 2 och jag kan bara komma 14:17, för annars så måste jag vara där typ 1 timma innan och det har jag ingen lust med!
så jag och farmor bestämde att vi skulle ta tåget in, för det är ingen idé att farmor ska ta bilen in och hämta mig, så hon hänger med och då får hon också träffa gullungen B och sen så får farmor gå runt i femman medans jag och B går tillsammans och sen tar hon tåget halv 5 och jag och farmor tar ett tjugo i 5, så det blir lite mysigt kvalitétshäng!
blev lite ändring på vad jag ska köpa, blir bara tre grejer, för jag kom på att det blir jäkligt dyrt. men först ska jag och B dra nånstans och äta, så där får jag räkna med runt 100 spänn, fast inte riktigt då...och sen så kostar mascaran runt 269 och foundation runt 129 och sen så ska vi leta efter jill johnsons samlingsbox och den kostar 169 eller nåt, i alla fall här i varberg. så det blir nog lagom det jag köper och vi har ju inte så mycket tid heller, så det blir nog det vi hinner och sen hinner vi nog vandra runt lite i andra affärer. blir enklare när hon flyttar till skövde, för då kommer det bara ta runt 1 timma och 30 minuter, så då kan vi ju komma in tidigare och hon slipper åka tidigt som tuppen, så det kommer bli bättre!
juste, funderar på om hon ska få öppna julisarna när vi har satt oss för och äta, får nog bli det, om hon nu öppnar dom när vi är i göteborg eller om hon väntar tills hon kommer hem, får se. kommer bli en otroligt bra dag ändå, vi får bara hoppas på att tågen inte är försenade eller nåt sånt, så helt enkelt så får vi hoppas på att våra resor går finfint! men sen hinner vi ju träffas mer när hon inte bor så långt ifrån, men det kommer bli kanon i morgon ♥

nuuu ska jag vänta på att "jonson och pipen - de sista neandertalarna" ska bli färdigt, liksom...liiiina

göta kanal 2!

sitter och glor på göta kanal 2 nu...logiskt va!? med tanke på min rubrik!
men ja, åter till filmen...eva röse är ju med och då är ju allting bra! så nu sitter jag och glor på den, har inget bättre för mig. och juste, jag var så bra...jag började med so:n, asså hjärnan är ju ganska kass, gjorde 3 frågor på uppgift 2 och det var 4 frågor, men min hjärna var alldeles slut efter dom frågorna, så jag gick in i mitt rum för farmor satt och tjatade sönder på mig, men så började jag kolla i genom vilken uppgift jag skulle välja, antingen uppgift 1 eller 5, kollade i alla fall lite på frågorna, men orkade inte göra nåt så jag började läsa "inspärrad" det är en kvinna som berättar vad hon blev utsatt för i sin ungdom, det är typ som en dagbok, fast ändå inte. och jaa, den är verklighetsbaserad. men det var sjuuukt hemska grejer som hon hade blivit utsatt för. men jag älskar sånna böcker när dom berättar vad som har hänt, kan ligga och läsa flera timmar i sträck då!
men nu ska jag fortsätta kolla på filmen, tjingtjing!

äntligen!!!

mitt skrivbord är fiiiint!
eller okej, kanske inte fint, men det är städat. så nu blev det en punkt mindre på min lista...hmm, den är ju inte lång för vi har bestämt oss för att vi köper biljett på pressbyrån i morgon, så jag har inte så mycket och göra, blir mest bara slapp i dag och uppladdning inför handligen i morgon med älskade bonArn
  • städa skrivbordet
  • börja på so:n
  • plocka ner B:s julklappar
  • plocka ner pengarna
jaa, det är det enda jag ska göra i dag. tog inte sååå lång tid och städa skrivbordet, runt 20 minuter kanske...hade förväntat mig mycket längre, men jag har märkt att jag är rätt snabb när jag vet vad jag ska göra. men nu ska jag bara ladda inför so:n! åh, herregud, jag kommer dö...min hjärna är ändå rätt slapp på loven, även fast den kanske kom igång när jag städade, men vem behöver använda hjärnan till 100% när man ska städa? ;)
så so:n kommer bli jobbigare. men jag ska bara göra en uppgift i dag...som tur är! ska göra den andra i helgen hade jag tänkt för på måndag börjar ju skolan. ska bli roligt, skolan är alltid rolig när jag och felicia är i farten, hahaha ;D
fast det sega är att vi börjar med matte och slutar med idrott! inte det roligaste om man ska uttrycka sig fint. grejen är ju att vi går till bagheera och det var ju så jag fick det där astmaanfallet, så jag är lite orolig inför det, men petra har sagt att det inte är någon fara om jag tar medicinen 10 minuter innan jag börjar, så jag får ta en puff ifrån inhalatorn när vi har kommit in i omklädningsrummet och jag har lugnat ner mig lite efter att vi har traskat i snön och om jag skulle känna att jag får svårt och andas under lektionen så skulle jag bara ta en till puff och sen skulle anfallet försvinna efter 2-3 minuter. och om vi skulle komma bara några minuter innan lektionen börjar så får jag la stå över lite på uppvärmningen om det nu skulle behövas. har tänkt och leta reda på lena nån gång under dagen och säga att jag måste vänta 10 minuter och så måste jag säga att jag kan få riktigt mycket huvudvärk av medicinen, men det är bara biverkningar så det är ingen fara, men hon borde få veta så att hon vet att jag kan bli riktigt trött om jag får det, för man blir liksom febertung i huvudet också, det fick jag i alla fall första gången jag tog medicinen och jag blev riktigt trött då, så jag ska ha alvedon med mig i fall jag skulle få det igen och då är det ju bra om lena vet om det så hon inte tror att jag håller på och få ett till anfall!
men om jag tar medicinen så ska nog allt gå finnemang!
men nu ska jag...chilla, haha!
tjing!

planering inför göteborg!

har inte precis så mycket som jag behöver köpa, men lite nödvändiga och onödiga saker finns det la och köpa! jag och farmor fick 500 kr var för att vi hade passat grannens hund medans dom var i thailand i 2 veckor, och sen har jag runt 200 kr på mitt kort också, så jag har rätt mycket och köpa för, så just nu sitter jag och funderar på vad jag ska köpa, hade tänkt och försöka hitta;
  • mascara
  • foundation
  • nån rosa glittrig ögonskugga
  • jill johnsons samlingsbox
  • mobilstenar, asså sånna man sätter på mobilen, bra och ha eftersom mitt skinn på mobilen till slut kommer lostna efter ett tag, så då har jag nåt roligt och pynta mobilen med
tror inte att det är nåt mer som jag har bestämt mig för...inte nu i alla fall. egentligen så är allt onödigt förutom mascara och foundation, men det är la roligt och handla när man är i göteborg, man hittar ju alltid nåt. och juste, har tänkt och dra in på monki och se om det finns nån mysig tröja eller nåt liknande för ett hyffsat pris, brukar vara rätt dyrt. men om det inte finns nåt där så är det nog bara det ovanstående som jag ska leta efter. får hoppas att pengarna räcker, men första prioritet är mat, mascara och foundation och sen kommer jill johnsons samlingsbox. men det är dom grejerna som jag helst vill ha, så vi får se!

äsch, nu när man ändå är igång så kan man ju lika väl skriva en liten lista för onsdagen;
  • städa skrivbordet
  • börja på so:n
  • kanske köpa tågbiljett
  • plocka fram B:s julklappar
rätt så chill tycker jag. fast skrivbordet och so:n kommer nog ta mestadels av tiden, haha!
men nu ska jag ta och dra mig till badrummet och fixa i ordning mig inför le bed, tjingeling!

nyår 2010-2011

tänkte att jag får nog ta och skriva om nyår nu, för lollo verkar inte få in sina bilder, men när hon fattar hur hon ska få in dom i datan så ska jag lägga upp dom, men så länge får det bli mina bilder, men nu lite om vad vi gjorde!
först så åt vi sandwich med nån räkgrej på och sen nån köttgrej med sånna stekta potatisar eller nåt och det var den äckligaste nyårsmaten jag och lollo har ätit, fast vi sa inte det till farmor och bodil, men potatisarna var goda, men det andra var bara blääää!
sen till efterrätt så blev det det vi åt i småland när victor fyllde år...det var typ som chokladmouse fast med dumlesmak och så har man små apelsinklyftor till, så in i helskotta gott!
och sen så hade vi bara allmänt mysigt, tryckte i oss en massa toffifee för övrigt, hahaha, men det är ju gott!
men sen så gick vi ner till fästningen vid tjugo i 12 för fyrverkerierna börjar ju klockan 12, logiskt va!?
men så skålade vi in det nya året med jordgubbscider, brukar ha vanlig päroncider, men det var huuuur gott som helst med jordgubbssmak! och jaa, det var utan alkohol, jag och lollo är inga festprissar som vissa ungdomar är just nu...
men ja, lite bilder nu då;


igga mig till 100%, kolla i stället på sötisen jämte, love you :*

stjärnornas hoppning 2009!

hittade ett klipp från nån presskonferens efter stjärnornas hoppning -09!
kolla; 3:17 - 3:56 och sen 6:44 - 7:24
aw, lina! den kvinnan är ju bara för härlig, så himla underbar! alltså, hennes avbrytanden mitt i snacken är ju klockrena, hon bara börjar snacka om nåt heeelt random och sen kommer hennes seriösa moments igen, haha!
finns det ens nån anledning till och inte älska henne?...skulle inte tro det! vet i alla fall att jag har bonnie och sara med mig på älska-lina sidan, för det är ju just det vi gör; älskar lina


myskväll med felicia!

ringde till felicia runt klockan 3 i dag för jag hade typ inget och göra och så hade vi inte snackat efter nyår så jag tänkte ringa och säga gott nytt år, men då blev det lite ändrade planer; jag gick till hennes mormor och så gick vi till kvantum och så skulle vi köpa nachos och tacokrydda, men vi hittade inte den tacokryddan vi skulle ha, så vi sprang runt och letade efter nån som vi kunde fråga men dom var typ spårlöst försvunna så vi fick gå hem till mig och hämta en sån påse som vi hade hemma och sen drog vi till felicias mormor igen...hennes mormor var för övrigt inte hemma, men så började vi laga mat och vi har kommit på att det enda vi kan laga är tacos, hahaha, allt annat failar vi...okej, felicia failade lite när hon skulle lägga i köttfärsen, ni kommer få se sen. men sen hade vi en rätt trevlig myskväll med bara en massa kvalitétssnack om våra lärare, om att skolan börjar snart och sen snackade vi om lite allt möjligt faktiskt!
hmm, hände det nåt mer?...naa, tror inte det, vi hade bara...trevligt!
tjingeling!


snart blir det bonnie igen!

asså det har gått alldeles för lång tid sen vi träffades för första gången!
och ni få stå ut med att jag kommer nämna hennes julklappar i morgon och på torsdag, för om jag inte skriver om dom så kommer jag glömma av dom, så därför måste jag skriva om dom, haha!
förra gången så hade vi bara kvalitétstid och en väldigt mysig alcazar-dag med inga foton, ska försöka komma ihåg och fota lite denna gången. blir la som förra gången, kvalitétstid och mycket alcazar, fast ännu mysigare!
men jag tar le train klockan 13:34 och så kommer jag fram 14:17, tar typ 45 minuter bara för att det är öresundståget. bonnie kommer fram klockan 2...asså, jag kommer alltid runt 20 minuter efter henne, kommer bli lättare när hon flyttar till göteborg, tror att det var till göteborg...typ i februari eller vad hon sa, ska ta reda på lite mer info på torsdag, haha!
men då kan jag ta ett sj, intercity som går 10:55 och då är jag framme 11:27, kommer bli så mycket bättre, blir mer timmar då. eftersom det tar rätt lång tid för henne och åka till göteborg så kan hon inte komma så mycket tidigare, så det blir mucho enklare när hon har flyttat, om det nu var till göteborg, får hoppas på det!

men asså som jag har saknat henne! vi har ju känt varandra i snart 1 år tror jag och vi har bara träffats 1 gång, that's a katastrof! med det ska det bli ändring på! men tänk när jag inte kände henne, gud va tråkigt jag måste haft då, med tanke på att hon är en av dom roligaste jag vet och samtidigt så är hon den mest pålitligaste, har pratat med henne så fort jag har mått dåligt och det känns så himla bra. hon är så himla...egen, hon är inte som alla andra och det är redigt bra. det är hon som har gjort mig till en bättre människa och så mycket gladare...okej, det beror på alcazarerna också, men jag tror nog inte att jag skulle älskat dom så mycket om jag inte skulle haft bonnie, med henne kan man ju snacka om alcazarerna, kan man ju inte så mycket med andra, men det är helt enkelt bonnies förtjänst!
men med henne som sin vän så känner man sig så otroligt lyckligt lottad...liksom att Jag skulle få henne som vän! hon är så underbar, så otroligt bäst, helt enkelt en av Världens bästa vänner och det är just därför vi alla Älskar henne

jaså, är det redan natt?

inte för att jag tycker att det är så mycket natt kvar, tycker mer att vi börjar gå in på småtimmarna, men dom är mysiga!
asså, finns det nåt roligare än och sitta uppe på nätterna och flabba med lolArn på msn, spela massa urtråkiga spel på datan, sms:a med massa random folk, lyssna på underbar musik?...asså om jag ska vara helt ärlig så får jag nog säga att det finns inget roligare, eller okej, nåt som är lika roligt finns det väl, men det här är rätt mysigt tycker jag. liksom, det är alldeles tyst, man behöver inte ha världens volym i lurarna, utan lite så där halv trevlig volym. tycker det är otroligt nice och sitta uppe på nätterna, fast man är en aning sliten när klockan börjar gå mot 3 eller halv 4...känner mig jädrigt sliten nu, mer än vad jag var i går, kanske var för att jag vaknade innan klockan 10 och så sitter jag uppe så här länge, hah, det är ju bra ;D
men jag har försökt snacka med bonArn på msn halva kvällen, MEN den lilla muppen svarar inte, jaja, får se om jag får tag på gullungen i morgon då ♥
men nu ska jag ta och borsta gaddarna, byta om, dricka vatten, jaa, det där lilla vanliga som man brukar göra innan man ska sova, tjing!



aw! han är bara så förbannat gullig!
han är så underbar. han är så...bäst!
jag älskar dig min älskade lilla fjant

msn med lolArn!



bilden säger ju allt!


roooosa!

jag gillar älskar rosa!
finns det nån annan färg som är så härlig?...okej, blått, grönt, rött, you name it!
ja, jag gillar färg!

men vad sägs som en liten att-göra lista?...själv tycker jag att det låter utmärkt!
  • göra klart so-uppgifterna
  • städa skrivbordet (med bilden ni kommer få se så fattar ni varför!)
  • köpa tågbiljett till göteborg
  • komma ihåg bonArns julklappar
  • fortsätta spara pengarna så jag har dom när jag åker till göteborg
låter kanske rätt slappt, men liksom med min lathet på loven så blir uppgifterna rätt tuffa och med tanke på mitt minne så lär jag få lägga fram B:s julklappar redan på onsdagen och sen mitt slösande på pengar ska vi inte snacka om, hmm, jaja, får la hålla mig...det här kommer...gå bra!

nu får ni lite just nu uppdatering; sitter i myskläder med några avsnitt maria wern! kanoners!
have a nice evening, tjing!




seriously, this is N O T good;


mysdag

ligger och myser i soffan just nu, känns som en sån dag, orkar inte göra nåntiiiiing, bara slappa!
var på stan innan och köpte en rosa fleecetröja...har på den just nu, om nån ville veta asså och så köpte jag en ny mössa, var verkligen på tiden!
och nu ska jag bara ge er lite information; fick mitt skal...ehm, menar skinnet till mobilen. det var ju skinn inte ett skal, kom jag på sen, hahaha! men det är grymt, mobilen är så mycket roligare och titta på nu. och sen på torsdag så ska jag träffa världens bästa bonnie
så nu har ni fått lite information, haha!
men nu ska jag kolla på "var är zlatan?" med världens bästa lina hedlund
la precis in den på den bärbara hårddisken och eftersom jag inte orkar göra ett smack i dag så kan jag lika väl köra slappet fullt ut!
pussi

gör lite allt möjligt...

samtidigt som jag glömmer av vad jag egentligen ska göra, hmm...eh?...ja, precis!
okej, jag bloggar, lyssnar på musik, laddar mobilen...halvsover...hmm, nåt mer? nae, det tror jag inte. kanske inte är så ansträngande grejer, men tillräckligt ansträngande för hjärnan när man bara har sovit 5-6 timmar! jaja, kan säga att det går inte så himla bra och halvsova samtidigt som man gör massa andra grejer...juste!!! nu kom jag på vad det var jag skulle göra, jag skulle ju fundera på vad jag ska skriva för svar på två grejer i so:n och det ska vara färdigt nu på lovet och jag som är så slö på loven och nu kan jag ju inte göra det, klockan är ju snart kvart över 2, så typiskt mig och komma på det så sent, kanske borde tänka på och bädda ner mig och sova innan jag drar upp massa maria wern avsnitt också och somnar sittandes, hahaha! så nu säger jag godnatt!
tjing!



haha, skillnad på storlekarna...så blir det när det inte går och ta kort med webbkameran och ta en print screen samtidigt (!)...eh?...varför försökte jag ens, asså, jag är nog bara extremt trött!

dagens låt...

det är kort och gott alcazarernas stay the night!
den har man haft på full volym i ett ganska bra tag, vet inte när jag senast bytte låt, haha!
men låten får ju typ vem som helst och börja röra lite på arslet, den är ju bara så jäkla härlig och...dansig!
världens bästa alcazarer



I can feel your force right across the floor.
Every look I take makes me want you more.
Now we’re all alone and the time is right.
So don’t even try telling me goodbye.

So why do you need to go when we’ve just begun?
We got time.
Come inside, come inside!

Stay the night.
Won’t you stay the night?
I can be your lover.
Hold on tight.

Stay the night.
If you stay the night
I can be your guide to paradise.

Everybody’s looking for the pot of gold.
Trouble is to find it and we still don’t know.
I was never one to let the chances slip
with a boy like you at my fingertips.

So why do you wanna go when we’re just getting hot?
We got time.
Come inside! Come inside!

Stay the night.
Won’t you stay the night?
I can be your lover.
Hold on tight.

Stay the night.
If you stay the night
I can be your guide to paradise.

Stay the night.
Won’t you stay the night?
I can be your lover.
Hold on tight.

Stay the night.
If you stay the night
I can be your guide to paradise.

But baby it’s cold outside
so just make up your mind.
Baby, this is a once in a lifetime.

(I can be your lover, lover, lover, lover, lover…
stay the night, the night, the night…)

Stay the night.
Won’t you stay the night?
I can be your lover.
Hold on tight.

Stay the night.
If you stay the night
I can be your guide to paradise.

Stay the night.
Won’t you stay the night?
I can be your lover.
Hold on tight.

Stay the night.
If you stay the night
I can be your guide to paradise.

Baby, wanna chain my pair inside.

outfit!



- tunika från gina
- byxor från gina
- sjal från gina
har ett randigt linne under också men det har jag ingen aning om vart det kommer ifrån...kanske jc, eller jag venne, var så längesen jag köpte det, var kanske 2007 eller nåt, hahaha!

men jag tog lite random pics också, brukar vara dålig med bilder så nu får ni några heeelt onödiga egopics!
pussi


jag vet att jag är skit snygg utan smink *host host* men man får ju bjuda lite på sig själv...inte för att dom var så himla...eh?...jag venne, äsch, skit samma!

2011

lollo ska åka hem i dag! kommer sakna daaaj :(♥ för fan va vi har skrattat, hahaha, as kul! love you, puss :D♥♥♥
men hon och bodil är hos nån och äter just nu, men sen ska jag och farmor hämta dom runt tio i 3 och innan det så ska jag och farmor åka till sjukhuset och hämta nån pappersgrej om när jag var på sjukhuset när jag fick astmaanfallet eller vad det nu var. sen har jag ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen, får la kolla på film eller nåt liknande...
juste, jag och lollo förstog inte riktigt hur man skickade bilder via bluetooth och så när vi äntligen fick reda på det så hade vi inte tid så jag kan inte blogga om nyår än, känns lite muppigt och skriva ett inlägg med mina bilder nu och sen ett till med typ några bilder till, haha! så ni får vänta ett tag till, men ni står ut, höhö!

och juuuuste!!! i...morgon...kommer...mitt...skal...till...mobilen!!! skulle ju beställt det rosa, men beställde ett annat som var mycket mer udda :D:D:D:D:D
eller jag tror att det kommer i morgon, skulle kommit i fredags, men då var det ju nyår och sen i går var det ju nyårsdagen eller vad heter det? jaja, nåt sånt i alla fall, så då skicka dom inte heller ut post och sen gör dom ju inte det på söndagar...okej, ni visste detta, tyckte bara att det verkade kul och dra ett helt jäkla tal om varför jag typ kommer få skalet i morgon, hahaha! men läääängtar i alla fall!!! känns som att det är väldigt mycket "i alla fall" så nu ska jag sluta med det. japp, det här var nödvändig fakta!
men jao, nu...ska jag...eh?...vänta på att vi ska åka, pussi


flash ♥

jag saknar att inte ha dig vid min sida, jag saknar allt vi delade, jag saknar våra minnen, jag saknar att jag inte har fått rida dig på en evighet!
jag vill rida dig igen! känna lyckan, känna friheten, känna din trygghet, känna att våra minnen kommer upp så fort jag tar det första skrittsteget med dig!
alla våra ridläger är ju helt oslagbara, vilka minnen liksom, heeelt crazy men bara sååå underbara!
finns det nåt underbarare än en pålle som man älskar över hela sitt hjärta? svar; N E J !
alltså, när nästa termin börjar så måste jag få rida dig...har typ inte ridit dig på 1 år (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) och det känns helt...tomt...
jag vill, jag vill, jag vill, jag viiiiiiiiill!!!!
för jag älskar dig mer än mest, kan inte beskriva det med ord. även fast jag inte ridit dig på så länge så finns ändå våra minnen kvar och jag vet att jag så småningom kommer få rida dig igen och då kommer allt upp igen...allt som vi delade...allt det underbara! minns fortfarande hur muppig du kunde vara på ridlektionerna, så mesig du kunde vara, hahah! men du gjorde alltid ditt bästa och det var bara...underbart!
jag älskar dig så underbart sjukt mega svin as mycket min lilla fjantepålle!



aw, bild från -08 i hagen! han är så underbart söt

RSS 2.0