filmtips!

kan verkligen rekomendera denna filmen. öven fast den är dansk och utan text...eller ah, denna var det i alla fall...men den är sjukt bra, tycker jag. om man gillar filmer med lite spänning i så ska man se denna. jag tycker att den var spännande för dom drar ut på det så himla mycket, vilket gör att man blir så jäkla nervös...höll typ på och dö på vissa ställen, haha ;)
men jaja, rekomenderar verkligen denna :D<3
definitivt 5 stjärnor av 5 möjliga!


Maria, som är inneboende hos sin väninna Isabella får en dag ett kort besök av Isabellas morfar, som bor i lägenheten ovanför. Morfadern berättar att de ska ha en liten sammankomst och att det nog kan bli både högljutt och sent men att de inte ska bli oroliga och inte komma upp och störa dem. När han går tittar Maria genom titthålet och ser honom göra något mystiskt tecken över dörren... Men sedan tänker hon inte mer på det. Vad Maria inte märkt är att hennes katt av misstag kom med in i lägenheten när morfadern gick tillbaka upp till sitt. Kort efter att denna högljudda och skrämmande sammankomst, där något uppenbart går fel, ägt rum så börjar det ske en rad makabra och blodiga händelser som vänder minst sagt upp och ner på Marias liv och förbryllar stadens polis fullständigt.
Mitt i allt detta har Maria & hennes pojkvän en kris och hon upptäcker snart att Isabella kanske inte är en så bra vän som hon gett sig ut för att vara...

jag hittade texten på: www.vampyrenskrypta.blogspot.com

Kommentarer
Postat av: Lotta

Gullig header! rider du på Ridskola? :)

2010-08-18 @ 08:03:03
URL: http://holmqwiist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0